The Forerunn3rs

10 grootste design fails


Stel je voor dat je auto de deur had een beschermkap rond het sleutelgat. Waarom? Precies. Ik kan begrijpen als je gericht op de militaire, veldwerkers of outdoor avonturiers die behoefte hebben aan een apparaat dat bestand is tegen spatwater en stof stormen. Maar anders is het niet nodig te verdoezelen dat microUSB-poort – of een andere haven – met een klep
Als het brengt je meer dan 5 seconden het vinden van de uit-knop op een laptop of een ander gadget, hebben de ontwerpers mislukt. Ik heb te veel notebooks met de knop op de voorkant, die niet alleen intuïtief, maar maakt het te gemakkelijk om per ongeluk uitschakelen van uw systeem wanneer het zit in je schoot. Motorola plaatste de uit-knop voor de Droid Xyboard 8,2 tablet op zijn rug

Vingerafdruk Magneten
Er is niets dat er goedkoper ziet dan een tablet, laptop of telefoon die vol vlekken en vingerafdrukken zit binnen een paar minuten. Typisch, een glanzende kunststof oppervlak is hier de schuld van.

Dim of verdwijnen knoppen
Ik ben zeker geen fan van telefoons waarvan de toets letterlijk verdwijnen na een paar seconden, zoals de Back en Menu toetsen op de Sony Xperia Ion ook ergert me, omdat de vier zilveren menu-knoppen zijn niet alleen klein, maar ook zeer zwak. Het bieden van een backlight onder de toetsen telt niet mee, je moet het backlight van de toetsen zelf.

Krakende, Catch-gevoelig Laptop Scharnieren
Er is niets dat je vaker doen dan het deksel op te tillen laptop, zodat je beter ervoor zorgen dat dit de werking soepel is. Helaas, ik heb een behoorlijk aantal dunne Ultrabooks die deksels of kraken bij het openen van – of erger – letterlijk te vangen aan de onderkant van de clamshell op de weg omhoog.
Awkward Webcam Plaatsing
Als u uw bedrijfslogo over de bodem van het apparaat, zodat het is leesbaar in landscape-modus, maar dan zet je de front-facing camera uit naar links, dat is er een probleem. Dat is precies wat Lenovo deed met de IdeaPad S2109. Het is alsof de ontwerpers niet kon beslissen hoe het apparaat moet worden gehouden, wat vreemd is omdat Google’s Android software is geoptimaliseerd voor de liggende stand.

Korte of dikke Voeding Laders
Hier is een gebied van ontwerp, dat niet genoeg aandacht. Ik hekel de machtige baksteen voor laptops die nemen zoveel ruimte dat je niet iets anders aan hetzelfde stopcontact aan te sluiten valt. Zo is de Asus UX32VD die wordt geleverd met een rechthoekige lichtnetadapter die voldoende ruimte in beslag neemt van zeker drie plekken op een stekkerdoos.

Bad Luidsprekeropstelling
En wanneer dat gebeurt, de luidsprekers die u op de onderkant van de machine krijgt worden gedempt.

Functietoets Combos
Ik kan tellen het aantal mensen die ik ken die daadwerkelijk Functietoetsen op Windows laptops gebruiken met een vinger. Dus waarom laptop makers blijven om mensen te dwingen vervelende toetscombinaties uit te voeren om iets te doen zo simpel als het volume of de helderheid?
Nep
Kijk, ik begrijp de wens om uw ontwerp goedkoop te maken, maar probeer niet om klanten te laten gelove
Advertenties

Enkel berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s