The Forerunn3rs

Fallout 3

Fallout3-2

Na een lange tijd Fallout 3 te hebben gespeeld op de Playstation 3 was deze game in de hoek belandt. Uiteindelijk had de PS3 het begeven wegens een Yellow Light Of Death (YLOD) en is op het kerkhof geplaatst.
Na lange tijd toch maar weer een console aangeschaft echter dit keer een Xbox360. Fallout 3 is mij ten alle tijden bij gebleven en nu de Game of the Year Edition voor een klein bedrag te koop was toch maar weer aangeschaft.

Fallout 3 is een post-apocalyptisch computer en console actie- en roleplaying game van Bethesda Softworks. Het is de derde hoofdtitel in de Fallout serie en is het vervolg op Interplay’sFallout en Fallout 2. Het spel werd eerst uitgebracht op 28 oktober 2008 in Noord Amerika, daarna op 31 oktober 2008 in Europa en uiteindelijk op 4 december in Japan.

Het verhaal speelt zich af in 2277, in wat vroeger de Oostkust van de Verenigde Staten van Amerika was, vooral in Washington D.C., Maryland en Virginia. De gameplay is real-time en kan zowel in eerste- als in derde persoon gespeeld worden, in tegenstelling tot de vorige Fallout games, die isometrisch en per beurt gespeeld werden.

Cast

Advertenties

Enkel berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: