The Forerunn3rs

About

Welkom op The Forerunners Weblog!

guiltyspark

Zit je dan als klein broekie in de auto onderweg naar het winkelcentrum. Met lood in de beentjes sloffend, grote mensen die passeren. Tot dat de Intertoys in beeld kwam!
Rennen dan ik deed met de kleine beentjes, samen met me vader. Het was toen net het tijdperk van de opkomst van de Sega 16-bit Megadrive. Wow! Wat een top machine! Maar helaas met lege handjes naar buiten.
Tot 1 dag later en me vader kwam thuis met een groot pakje. Je raad het al… Dé Sega 16-bit Megadrive!

Sindsdien is mijn leven totaal het pad van gamen ingeslagen en geen weg terug meer. Er werden games gekocht en de Sega was de bom! Daar op volgend was de Nintendo 64. Met het geld van een krantenwijk wat ik vrij mocht besteden kocht ik elke keer een game. Testen tot ik er bij neerviel in de gamewinkel. Dat was nog eens een game winkel waar ze gewoon een kruk hadden waar je uren op mocht zitten en spelen. Expansion packs en de Rumble pack uitbreiding, ik heb het allemaal gezien.

Van de N64 kwam de playstation welke ik had overgeslagen, zelfs de playsation 2 sloeg ik over. Tot dat Microsoft kwam met de Xbox. Holy moly! Ik was opnieuw verkocht en betaalde grof geld met de eerste release van de Xbox. Ik kan me nog herinneren dat ik 1300 gulden kwijt was op de dag van release. En wat had ik, een Xbox, 2 controllers, Halo een headset en Xbox Live.

Er ging een wereld voor me open! Nachten lang gamen volgende, en deze trend zetten zich vooral door toen de echte online games kwamen. Een eerste fun-clan werd gevormt die nu helaas is doodgebloed.

Er volgende nog een PS3 welke ik 5 jaar heb weten aan te houden. Deze heeft helaas de geest gegeven op een warme dag in Juli.

Tegenwoordig vermaak ik mij prima met Xbox Live op me Xbox360 met 250gb Elite version.

Een behoorlijk inhaalslag aan het maken met diverse games die ik had misgelopen tijdens het PS3 tijdperk.

Een veteraan mag ik me dan ook wel noemen op het gebied van gamen. De langst volgehouden hobby tot op de dag van vandaag!

Tevens bespeel ik een Ibanez SR300 basgitaar en regelmatig zal je muziek op de weblog tegenkomen.

SR300IPT-fd987f7615c1baea91c2fff5316f3107

Welkom op The Forerunners Weblog!

Xbox360 Gamertag: SandmanNLD

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: